Alcyona Sky

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Alcyona Sky
Tiedot
Toiminnassa 2013–
Kotipaikka SuomiSuomi
Laulukieli englanti
Jäsenet

Micko Helllaulu
Ben Varonkitara
Jyri Helkobasso
Rale Tiiainenrummut

Aiheesta muualla
Kotisivut

Alcyona Sky on Amoral-kitaristi Ben Varonin projektiyhtye. Yhtyeessä soittaa Benin lisäksi Micko Hell (Denigrate), Jyri Helko (Warmen), sekä Rale Tiiainen (The Black League).

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Amoralille sopimattomien biisien äänittämiseksi syntynyt Alcyona Sky on Varonin mukaan todellakin projekti sanan varsinaisessa merkityksessä.

Kun Ben aikanaan pyysi Ralen [Tiiainen], Jyrin [Helko] ja Mickon [Hell] mukaan tähän projektiin, Ben kauppasi sen ajatuksella ”yksi levy, yksi keikka”. Levy tehtiin ja keikkojakin oli peräti kaksi, joten projektin tavoitteet on jo ylitetty. Benille oli vaan tarkeää saada nämä kahdeksan biisiä äänitettyä ja tehdä se parhaiden mahdollisten jätkien kanssa. Nyt kun Amoral laskettiin haudan lepoon, on hyvä aika puhdistaa kaapit julkaisemattomasta musiikista ennen täysin uusien kuvioiden käynnistämistä Benin mielestä.

On suoraan sanottuna todella virkistävää, ettei Alcyona Skyn kohdalla tarvitse miettiä perinteiseen ”bändiarkeen” liittyviä asioita, kuten somekamppiksia, treeniaikatauluja tai oheistuotteita Benin mielestä. Ainahan soittohommissa musiikki on se pääjuttu, mutta tässä se on ainoa juttu.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]